Președintele Hurduzeu, executat după modelul premierului Grindeanu?!

Șeful administrației publice județene e băgat în ședință de șeful PSD Caraș-Severin, Ion Mocioalcă, pentru a-i fi analizată activitatea de președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin!

Silviu Hurduzeu n-a reușit mare lucru la șefia județului deși a trecut deja un an de când Ion Mocioalcă i-a încredințat un fotoliu atât de important. Dar o analiză mult mai atentă a activității acestuia va fi făcută, spun surse demne de toată încrederea din PSD Caraș-Severin, miercuri, în fața colegilor de partid. O analiză foarte atentă care în cel mai fericit caz i-ar aduce lui Hurduzeu un cartonaș galben. Cei mai mulți dintre primarii PSD din județ sunt foarte supărați pe președintele CJ pe motiv că acesta este foarte distant față de ei, că nu le-a întins nicio mână de ajutor și că, în schimb, preferă să joace fotbal cu primari liberali. Asta pe de o parte.

Pe de alta, lui Hurduzeu i se reproșează, cel puțin neoficial, că nu conduce mai nimic, că, de fapt, Consiliul Județean ar fi condus de Gina Pavel, șefa banilor, și de Darian Ciobanu, secretarul județului. De acest aspect s-ar fi convins chiar și Mocioalcă, un președinte care are oricum destule pe cap după cele întâmplate la moțiunea care a dus la debarcarea premierului Sorin Grindeanu. Mai mult, parangheliile la care iau parte unii dintre mai marii Consiliului Județean sunt tot mai la vedere, iar imaginea instituției și cea a partidului au serios de suferit. Ele fiind deja de notorietate.

Unele voci vorbesc chiar despre schimbarea lui Silviu Hurduzeu, numai că lui Mocioalcă i-ar fi frică, nu cumva să nu-i mai iasă socotelile. Liberalii au un om minus în Consiliul Județean, dar Paul Purea e tot mai indisciplinat în PMP, social-democratul Crina e atât de supărat încât nu mai vrea nici șef la Aquacaraș, nici prefect, și atunci experiența politică pe care o are liderul PSD Caraș-Severin nu-l lasă să riște nimic ci îl îndeamnă la maximă prudență. Cert este în momentul de față doar că Silviu Hurduzeu va trebui să-și prezinte raportul de activitate în fața colegilor din PSD. Ceea ce i se pare foarte normal, după cum afirma la momentul analizei pe care Dragnea a făcut-o Cabinetului Grindeanu!