Muzică și distracție în centrul Caransebeșului. O parte din bani o vor ajuta pe Andreea [FOTO]

Centrul municipiului Caransebeș a fost animat, la sfârșitul săptămânii trecute, cu muzică populară, dar și cu concerte susținute de artiștii din Banat în organizarea Asociației DJ-lor, artiștilor, muzicologilor, producătorilor și artiștilor din România.

Potrivit directorului Casei de Cultură, Ioan Cojocariu, instituția de cultură a pus la dispoziție doar domeniul public din Centrul Civic, în rest, de toată organizarea s-au ocupat reprezentanții asociației pentru a promova atât soliștii de muzică populară, cât și tinerii artiști ai muzicii dance, printre care amintim CHRISS, Silvia Anton sau Marc Antoniu și trupa Topaz.

La muzica populară, soliști precum Nicu Novac, Lia Lungu, Maria Didraga, Zorica Savu sau Gabi Zaharia nu mai au nevoie de nicio prezentare, însă sunt cap de afiș pentru numele tinere din aceeași breaslă. În zona centrală de lângă Parcul General Dragalina au fost amenajate locuri de distracție pentru copii și tineri, dar și tarabe cu mici și bere, astfel că circulația în zona centrală a fost restricționată.
Potrivit organizatorilor, o parte din banii colectați de la comercianți au intrat într-o urnă, care va fi înmânată familiei unei adolescente de numai 15 ani care suferă de mai multe afecțiuni neuromotorii.

Familia se află cu Andreea la o clinică de recuperare din București și doar la întoarcere, peste o săptămână, va putea intra în posesia banilor, atât de necesari pentru multiplele sesiuni de recuperare. Menționăm că în septembrie Andreea este programată la Târgu Mureș pentru un procedeu de oxigenare a creierului.