Primarul Borcean stă pe Facebook. Solicitările caransebeșenilor, ignorate cu desăvârșire!

Facebook-ul este mult mai atractiv decât adresa de e-mail a Primăriei Caransebeș pentru primarul Felix Borcean. Edilul a răspuns în repetate rânduri întrebărilor venite pe adresa sa de Facebook și chiar s-a lansat în numeroase discuții când a venit vorba de diferite subiecte inițiate de caransebeșeni, dar nu a dat niciun răspuns cetățenilor care au trimis oficial pe adresa de e-mail a Primăriei Caransebeș, primaria.caransebes@gmail.com, solicitări cu privire la problemele gugulanilor!

Deși cererile au fost puține, doar 4  la număr de când a preluat mandatul, edilul nu a reușit să acorde un răspuns. Acestea fac referire la zgomotul din Centrul Civic, ori de câte ori au loc evenimente, la calitatea apei de la robinete sau la introducerea rețelei de gaz în cartierul Valea Cenchii. La aceste ultime sesizări, primarul Felix Borcean a răspuns la o scară mai mare în presă, prezentând intenția administrației publice de a cumpăra teren în zona Zervești pentru a putea fi deviat cursul pârâului Zlăgnița, care ar murdări lacul de la Zervești, ce alimentează Caransebeșul și prin anunțarea, tot prin intermediul presei, că se intenționează ca Primăria să acceseze un credit bancar pentru a introduce rețeaua de gaz în zonele Valea Cenchii, Teiuș și Jupa. Toate acestea sunt doar la stadiul de proiect, Felix Borcean având timp până la terminarea mandatului să se țină de promisiunea făcută cetățenilor.

Menționăm că sesizările se pot vedea online doar în cazul celor trimise pe site-ul www.domnuleprimar.ro, care sunt direcționate către adresa de e-mail a Primăriei Caransebeș. În fapt, sesizările care vin direct pe e-mailul Primăriei: primaria.caransebes@gmail.com, probabil că sunt mult mai multe. Pe site-ul domnuleprimar.ro, lider în topul răspunsurilor este județul Buzău, cu 91,53% răspunsuri oferite cetățenilor, adică 162 de răspunsuri din 177. Pentru Primăria Caransebeș au venit 21 de sesizări de la înființarea site-ului, din 2007 până în prezent, și nu s-a trimis niciun răspuns, dovadă că nici fostul primar, Marcel Vela, cel care l-a propulsat pe tânărul Felix Borcean în fruntea Primăriei Caransebeș, n-a petrecut prea mult timp online.