Trei zile de muzică disco pe Stadionul „Dan Păltinișanu”. Organizatorii vând deja bilete

po 1000x100px (3)

Dacă bătrâna arenă din Timișoara nu prea mai găzduiește evenimente sportive de amploare, ei bine, anul viitor va fi ocupată timp de trei zile. Diskoteca Festival va ajunge și în Banat, iar trupele care au înnebunit lumea în anii ’80-’90 vor concerta pe „Dan Păltinișanu”.

Conform anunțului organizatorilor, festivalul se va desfîșura în perioada 31 mai – 2 iunie 2019, iar biletele se vând doar pentru toate cele trei zile. De altfel, administratorul stadionului, Romeo Malac, ne-a confirmat că organizatorii au vizitat arena pentru a vedea cum stau lucrurile. Sunt anunțate nume mari precum Modern Talking (Thomas Anders), Ace of Bace (Jenny Berggen), CC Catch, Alphaville, Sandra, Nana, Haddaway, East 17, No Mercy, Sabrina, Mr President (Marty Cintron), Captain Jack, Dr Alban, Boney M (Liz Mitchell), Ricchi e Poveri, Admiral C4C şi alţii,

Deocamdată, organizatorii anunță reducerile la bilete până în data de 10 decembrie. La Zona 1, un abonament pe trei zile costă 600 de lei, iar la Zona 2, 300 de lei. Organizatorii spun pe pagina lor de Facebook că au vândut deja 6328 de abonamente. „Sunteți 6.328 până în acest moment, iar asta înseamnă foarte mult pentru noi”, spun cei de la Diskoteca Festival.

banner 1000 x 100 hd

Fenomenul Diskoteca este popular în Rusia, iar anul trecut a ajuns și la Cluj. Tichetele pot fi cumpărate de pe site-urile diskoteca.ro și bilete.ro.

03 britannia 1000 x 100 gif