Robert Șerban și fiul său, Tudor, lansare de carte inedită la Caransebeș [FOTO]

po 1000x100px (3) untitled design set 970x90 px

Pentru a doua oară la Caransebeș la invitația Cercului de lectură „Fărâmituri de lectură cu ceai”, Robert Șerban a mărturisit: „Orașul acesta a devenit o a doua casă pentru mine!”

Scriitorul Robert Șerban a lansat sâmbătă, 8 decembrie, cartea „Tata, eu glumesc serios!”, la Caransebeș. Cartea este rodul imaginației fiului său, Tudor (7 ani) și este alcătuită din perlele micuțului. Cartea este semnată atât de Robert, cât și de Tudor Șerban. Lansarea a avut loc la Sediul Femeilor Ortodoxe din Caransebeș, în cadrul proiectului „Fărâmituri de lectură cu ceai”.

Banii rezultați din vânzarea cărții vor ajunge la un centru de copii

„Unii părinți nu își notează lucrurile interesante și amuzante pe care le spun copiii lor. Eu le-am notat și, cu acordul lui Tudor, le-am postat pe Facebook. Oamenii mi-au sugerat apoi să le adun într-o carte. Așa a ieșit această carte. Banii pe care îi vom câștiga vor ajunge la un centru de copii. Voi merge împreună cu Tudor acolo, să le facem un cadou frumos de sărbători!”, a dezvăluit Robert Șerban.

Fost membru al Cenaclului Flacăra, prezent la lansare

Conform obiceiului cerchiștilor caransebeșeni, scriitorul și fiul său au fost primiți cu interpretări actoricești ale pasajelor din carte și cu acorduri de chitară. Fostul membru al Cenaclului Flacăra, din trupa „2 și jumătate”, Costel Popa, a asigurat partea muzicală a evenimentului, alături de o elevă a Colegiului Național „C.D. Loga”. Trupa „2 și jumătate” a făcut parte din Cenaclul Flacăra între anii 1978 și 1983 (când Cenaclul a fost interzis).

casinoherculane by sungarden gif card de energie dacus 1000x100

Tudor Șerban: „Veniți la autografe! Vă chem pe rând!”

Umorul micuțului Tudor Șerban i-a cucerit definitiv pe caransebeșenii prezenți la lansarea de carte, în momentul în care i-a chemat la autografe. Tudor a dat indicații precise, spunându-le doritorilor să nu se îngrămădească, pentru că îi va chema el pe rând.

Tudor a avut o ștampilă cu numele lui pe care a imprimat-o drept autograf pe cărți, iar tatăl său s-a ocupat de mesajele adresate cititorilor.

Robert și Tudor Șerban au răspuns la întrebările publicului, iar la final, cei prezenți au făcut selfie-uri cu Tudor.

Cercul de lectură „Fărâmituri de lectură cu ceai” invită constant scriitori și oameni de cultură la Caransebeș și este condus de un grup de profesori din oraș. Evenimentul a fost realizat cu susținerea Episcopiei Caransebeșului.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157704447942294″]

banner versay 1000x200px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/