Trei „turişti” reţinuţi după ce s-au transformat în… hoţi

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au prins în flagrant un grup de trei persoane care aveau asupra lor bunuri în valoare de aproximativ 15.000 de lei, sustrase dintr-o locuință de pe raza localității Marga. Cei trei au fost reținuşi pentru 24 de ore!

Poliţiştii au prins ieri în flagrant un grup de persoane bănuite de săvârșirea unui furt dintr-o locuință. Aceştia au vârste între 17 și 20 de ani şi sunt din Obreja, Turnu Ruieni și Glimboca. În urma unor informaţii la pont, s-au deplasat la o locuință de pe raza localității Marga și, profitând de faptul că nu se afla nicio persoană la domiciliu, prin forțarea ușii de acces, au pătruns în interior de unde au sustras 2 televizoare, 2 telefoane mobile și suma de 500 de euro.

După comiterea faptei, aceștia au fugit cu o autoutilitară înspre Caransebeș, polițiștii oprindu-i în trafic pe raza localității Oțelu-Roșu. Li s-au întocmit dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, iar autoutilitara folosită la transportul bunurilor sustrase a fost indisponibilizată. Bunurile sustrase în valoare de aproximativ 15.000 de lei au fost recuperate și predate părții vătămate.

Față de cei trei s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, aceștia fiind introduși în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Caraș-Severin, urmând să fie prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă. Cercetările sunt continuate în cauză pentru documentarea întregii activități infracționale a bănuiților”, transmite agentul şef adj. de poliţie Cecilia Dăneţ, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraş-Severin.