„Recoltă” serioasă a polițiștilor în urma descinderilor la firmele de jocuri de noroc [VIDEO]

Cele peste 300 de percheziții efectuate ieri la mai multe puncte de lucru care au ca obiect de activitate administrarea jocurilor de noroc electronice s-au lăsat cu o „captură” serioasă.

Printre locaţiile percheziţionate s-a numărat şi un punct de lucru cu aparate pentru jocuri de noroc din Oţelu Roşu, situat chiar în faţa Liceului Bănăţean din oraş. Aproape 500.000 de lei, peste 100.000 de euro, 500 de USD, 2.180 de dolari canadieni, 120 de lire sterline, 596.000 de forinți și 320 de kuna croați au fost ridicați de polițiști, în urma celor 313 percheziţii efectuate ieri, în 29 de judeţe și în municipiul București, la persoane și firme din domeniul jocurilor de noroc.

Au fost indisponibilizate 77 de aparate de joc neautorizate, iar 8 persoane au fost reținute, față de alte 14 fiind dispusă măsura controlului judiciar. De asemenea, au fost ridicate 1 lingou de 1 kg de aur, 1 lingou de 50 de grame de aur, 75 de monede de aur, 21 de monede de argint și 5 insigne de aur.

Totodată, au fost descoperite 15 locații în care se exploatau jocuri de noroc fără licență. Pe surse, am aflat că este posibil ca şi locaţia din Oţelu Roşu să se fi aflat în această situaţie.

În urma administrării probatoriului, 8 persoane au fost reținute şi vor fi prezentate astăzi Tribunalului Bucureşti cu propunerea de arestare preventivă, iar față de alte 14 a fost dispusă măsura controlului judiciar.

Sursă foto: adevarul.ro

CITEȘTE ȘI:

Descinderi pentru evaziune fiscală la o firmă din Caraș-Severin! Ținta: jocurile de noroc!