[UPDATE] Descinderi în Caraș-Severin pentru jaful de la Băile Herculane! Iancu din Valea Cenchii a fost scos în cătușe de DGA! [VIDEO]

Continuă ancheta în filmul ruinării stațiunii Băile Herculane! Noi persoane au fost duse la audieri în dosarul privind bătaia de joc care a pus la pământ perla turismului din Banat.

„Este vorba despre mandate de aducere și rețineri într-un caz de grup organizat. Este în continuarea unui dosar din primăvară”, a confirmat pentru expressdebanat.ro purtătorul de cuvânt al Direcției Generale Anticorupție, comisar-șef de poliție Sarmizia Fetcu.

hrelescu iancu

Mai multe persoane au fost conduse la sediul DIICOT Caraș-Severin de către ofițerii Direcției Generale Anticorupție care sunt ajutați de colegii lor de la Combaterea Crimei Organizate. Ancheta ce vizează șmenurile imobiliare făcute de Iosif Armaș a fost demarată de către DGA – Serviciul Județean Caraș-Severin, după ce ani de zile toate instituțiile statului au asistat impasibile la jaful milenarei stațiuni. Unul din cei vizați de acțiunea de astăzi este Iancu Hrelescu, un speculant din Caransebeș, prin mâinile căruia au trecut mai multe clădiri de patrimoniu din Herculane. Acesta a  ieșit în cătușe de la audieri și dus la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Caraș-Severin.

UPDATE, 10 noiembrie

O altă persoană reținută în urma acțiunii DGA de astăzi este avocatul Dorin Marescu. Acesta ar fi lucrat pentru firmele lui Iosif Armaș.

CITEȘTE ȘI:

VIDEO: Iosif Armaș, încătușat pentru ruinarea Băilor Herculane și tunul dat Rezervelor de Stat! S-au emis mandate de arestare (UPDATE)