Trei suspecți de furturi din locuințe, reținuți de polițiștii cărășeni

În urma mai multor percheziții efectuate în Reșița, polițiștii au reținut trei persoane suspectate că ar fi comis mai multe furturi din locuințe. 

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, cu sprijinul altor lucrători operativi și ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale și cu suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române, au efectuat miercuri 8 percheziții imobiliare și 3 percheziții auto pe raza municipiului Reșița, la locuințele și autovehiculele mai multor persoane bănuite de săvârșirea mai multor infracțiuni de furt din locuințe și alte imobile.

La percheziții au fost identificate o mare parte din sumele de bani furate, mai multe bijuterii, diferite bunuri, în special electronice, precum și unelte și dispozitive folosite pentru spargeri.

„Mai multe persoane au fost conduse la sediul poliției pentru audieri, trei bărbați, cu vârste cuprinse între 19 și 34 de ani, din Reșița, au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați judecătorului de drepturi și libertăți cu propunere de arestare preventivă. În continuare polițiștii desfășoară cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat”, transmite cms. șef Dinu Nicorici, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.