Primăria Reșița promovează înotul. Aproape 200 de copii s-au înscris deja la Cupa Mărțișor

Administrația reșițeană își îndreaptă atenția spre promovarea unui stil de viață sănătos în rândul copiilor prin înot. Proiectul se va desfășura în incinta bazinului reșițean. Prima acțiune este programată sâmbătă.

Aproape 200 de copii s-au înscris la competiția de înot organizată sâmbătă, 10 martie, la ora 10, de Primăria Reșița. Municipalitatea a inițiat proiectul „Sănătate prin înot”, dedicat în special copiilor, dar și ideii de sport în familie. Proiectul „cuprinde o serie de activități adresate copiilor, având ca scop atragerea și implicarea acestora în activități sportive pentru distracție și recreere, promovarea conceptului de sport în familie, formarea unui stil de viață sănătos, dar și descoperirea tinerelor talente”, transmit reprezentanții Primăriei printr-un comunicat de presă.

La Cupa Mărțișor, concursul care va avea loc sâmbătă la Complexul Municipal de Sport și Sănătate din Reșița, „s-au înscris până în acest moment un număr de 180 de participanți din Reșița și Caransebeș, care vor concura la ștafete sportiv-distractive”. Evenimentul este organizat în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean și Asociația Județeană de Natație și Pentatlon Modern. Toți participanții vor primi premii (dulciuri) și diplome de participare din partea organizatorilor.