Trei reşiţeni intră în ring pentru medalii!

Andrei Dragomir, Alexandru Bibiricea şi Ovidiu Berceanu boxează în gala semifinală a Campionatelor Naţionale care are loc în Sala Polivalentă, începând cu ora 14.

Pugiliştii de la CSM Reşiţa s-au descurcat excelent în primele două zile ale competiţiei. În prima zi, Andrei Dragomir l-a învins fără emoţii pe Romeo Stoica, de la Petrolul Ploieşti, la categoria 52 kg, prin KO tehnic, în timp ce Alexandru Bibiricea l-a învins pe piteşteanul Cătălin Nasta, la categoria 81 kg. Dragomir a câştigat la fel de uşor şi al dolea meci, 3-0, cu băcăuanul Ştefan Caşlarov. Alexandru Bibiricea şi Valentin Balanescu (Rapid Bucureşti) au fost protagoniştii unuia dintre cele mai bune meciuri ale galei de ieri. A câştigat reşiţeanul, obţinându-şi, ca şi Dragomir, prezenţa în gala semifinală de astăzi.

Alături de ei va urca în ring şi Ovidiu Berceanu, campionul României de anul trecut la 49 kg. Trebuie spus că intrarea este liberă, astfel că în Sala Polivalentă sunt aşteptaţi cât mai mulţi iubitori ai sportului cu mănuşi.

Comments

 1. LuxPhotoFuchs says:

  Program Gala finală, sâmbătă, ora 14:00

  49 kg: Ovidiu Berceanu (CSM Reşiţa) – Enver Amis (Farul)

  52 kg: Nicolae Ştefan (Steaua) – Andrei Dragomir (CSM Reşiţa)

 2. LuxPhotoFuchs says:

  Gala finală, sâmbătă

  49 kg: Ovidiu Berceanu (CSM Reşiţa) b.p. 3-0 Enver Amis (Farul)

  52 kg: Andrei Dragomir (CSM Reşiţa) b. KO Tehnic Nicolae Ştefan (Steaua)