Cetățean de onoare al Reșiței!

Evenimentul a avut loc la finele acestei săptămâni la Bazinul olimpic al Complexului Municipal de Sport şi Sănătate din cartierul Lunca Bârzavei.

Campioana i-a adus municipiului de-a lungul carierei sale sportive peste 400 de medalii. A participat la două ediții ale Jocurilor Olimpice și la mai multe campionate mondiale, europene și balcanice. Ca să o răsplătească pentru că a fost ambasadorul Reșiței ani la rând, aleșii au decis să-i acorde titlul de cetățean de onoare.

De altfel, distincția i-a fost și înmânată într-un cadru festiv de viceprimarul Reșiței, Ioan Crina. Mă simt onorată să mă aflu aici, este un moment important pentru mine, iar această distincție nu poate decât să mă bucure”, a declarat multipla campioană pentru www.expressdebanat.ro . Carla Negrea a fost prezentă în oraș și cu prilejul celei de a VII-a ediții a întâlnirii veteranilor întotului reșițean.

ok DSC_5997

„Am participat la organizarea acestor întâlniri. La această ediție participă peste 60 de întotători din diferite generații. Cei mai în vârstă au peste 70 de ani, iar cei mai tineri sunt chiar foștii mei elevi care au puțin peste 25 de ani. Este o bucurie pentru toți să ne reunim o dată la doi ani și să ne aducem aminte de momentele plăcute pe care le-am avut ca înotători, pentru că înotul de performanță nu înseamnă doar muncă, ci și legarea de prietenii pe viață”, a adăugat sportiva.

DSC_5987

La finele acțiunii, reșițenii prezenți la Complexul de Sport și Sănătate să asiste la înmânarea titlului i-au oferit înotătoarei flori și au făcut fotografii alături de campioana Reșiței.