Trei nume noi în echipa lui Omer

HC Caraș-Severin s-a reunit luni, la Stadionul “Mircea Chivu”, pentru reluarea pregătirilor în perspectiva unui nou sezon în Liga Naţională masculină. Noutăţile au fost puţine, dar ambiţiile sunt la fel de mari ca în anii trecuţi.

 

La startul noului stagiu de pregătire au paticipat majoritatea jucătorilor, excepţie făcând veteranii şi cei cu probleme medicale. Noutăţile lotului reşiţean sunt portarii Emilian Marocico, venit de la Dinamo Municipal Călăraşi, Iulian Andrei, de la Bucovina Suceava, şi juniorul Andy Sămânţă, promovat de la Liceul Teoretic Traian Vuia. Au plecat Cristi Antonaru, Eros Atila și Roland Czari.

Programul de pregătire este unul încărcat. În luna iulie se pune accent pe pregătirea fizică generală, pentru ca, la începutul lunii august, să se plece în cantonament, în Ungaria sau Serbia, ocazie cu care vor avea loc şi câteva meciuri de pregătire. Profesorul Aihan Omer a anunţat că doreşte ca în viitorul sezon echipa să facă spectacol pentru suporteri şi să se sacrifice pentru rezultat. “Am vrea să atacăm locurile 1-3, o să vă putem spune obiectivul exact după definitizarea lotului”, a declarat Cristian Angyal, președintele clubului reşiţean.