Campionii de aur ai Reșiței s-au întors acasă cu medalii!

În weekend, a avut loc Campionatul Național de 20 de kilometri Marș pentru seniori, tineret și juniori. Competiția s-a desfășurat la Bucureșt. Concursul s-a desfășurat atât individual, cât și pe echipe. Rezultatele i-au plasat pe mărșăluitorii reșițeni pe locuri fruntașe.

 

Mărșăluitorii reșițeni au obținut cinci medalii de aur, două de argint și una de bronz. Marius Cocioran s-a plasat pe locul I la individual seniori, iar Doru Ursu a obținut locul al treilea, la aceeași categorie. Dragoș Berendei a câștigat aurul la tineret, iar Robert Lațcu locul I la Juniori și medalia de argint la tineret.

Și fetele s-au ridicat la înălțimea așteptărilor, Georgiana Enache obținând locul I la categoria tineret și medalia de argint la cea a seniorilor.

În plus, echipa de seniori, formată din Marius Cocioran, Doru Ursu și Narcis Mihăilă s-a plasat pe locul I.

„Este pentru prima orară când la nivelul băieților, am luat aurul, la individual, la toate categoriile: juniori I, tineret și seniori. Mai mult decât atât, ne-am menținut titlul la nivelul seniorilor. De trei ani obținem constant cea mai bună performanță. Competiția a fost o verificare utilă pentru Marius Cocioran pentru Jocurile Olimpice de la Londra”, a spus Octavian Măzăran, cel care i-a antrenat pe mărșăluitori, alături de tatăl său, Iosif Măzăran.