Universitatea Reşiţa, fără echipă în Divizia A?!

Echipa feminină de handbal a Clubului Sportiv Universitatea Reșița se află în momentul de față într-o scurtă vacanță. Sportivele pregătite de cuplul Cristian Busuioc – Liviu Viaşu urmează să își reia activitatea în data de 15 iulie.

În noul sezon, Clubul Sportiv Universitatea Reșița va participa în mod sigur la Campionatul Național destinat junioarelor II. Despre echipa de senioare nu se poate spune încă nimic. Se așteaptă regelmentările pe care le va stabili Federația Română de Handbal şi, abia după ce vor fi cunoscute criteriile de vârstă, antrenorii vor stabili unde se vor înscrie la nivel de senioare în viitoarea ediție de campionat.

În altă ordine de idei, Adriana Voinea s-a antrenat în această scurtă vacanță alături de lotul național de junioare II. „Spre bucuria noastră, sportiva a fost cooptată în lotul național de junioare II și tocmai s-a întors dintr-un cantonament de pregătire care a fost desfășurat în stațiunea Saturn”, ne-a precizat antrenorul echipei feminine de handbal a Clubului Sportiv Universitatea Reșița, Cristian Busuioc.