Trei meciuri și trei obiective!

Cele trei reprezentante ale județului în Liga a III-a de fotbal vor disputa meciuri în deplasare. Dacă cei din Caransebeș au meci ușor împotriva ultimei clasate, FC Avrig, nu în aceeaşi situație se află celelalte două echipe ale județului, ce vor juca împotriva unor adversari aflați în prima jumătate a clasamentului.

FC Caransebeș va juca împotriva ultimei clasate, echipă care nu a acumulat absolut niciun punct în actuala stagiune, cei din Avrig neprezentându-se la meciul din deplasare din etapa trecută împotriva Gloriei. Gugulanii merg încrezători și siguri de victorie, dorind să se desprindă de urmăritoarea FC Hunedoara. FC Caransebeș se află pe prima poziție, cu 21 de puncte, cu trei mai multe decât Hunedoara.

Managerul general al echipei din Caransebeș, Sorin Boiangiu a declarant, în exclusivitate pentru Express de Banat, că obiectivul echipei nu este promovarea, ci încropirea unui grup puternic.

Am făcut deplasarea la Avrig, suntem încrezători în privința acestui meci. Deși sunt pe ultimul loc, noi vom trata acest meci ca pe un meci normal de campionat și cu siguranță nu suntem siguri de victorie înaintea meciului, ci abia la finele celor 90 de minute, când sperăm noi ca tabela să arate un scor favorabil Caransebeșului. Ar fi extraordinar să ne desprindem în clasament, ar fi ceva liniștitor, dar nu ăsta este principalul nostru obiectiv. Vrem să câștigăm fiecare meci și să creăm un grup solid la Caransebeș. Deocamdată, la noi nu se pune problema promovării, nu avem ca țintă acest obiectiv. Noi avem o echipă tânără, de perspectivă și ne propunem să arătăm un joc frumos cetățenilor Caransebeșului și celor care au încredere în noi. Că pe parcurs situația se va îmbunătăți, vor veni rezultate și ne putem bate la locurile fruntașe cu siguranță nu ne vom da la o parte, dar deocamdată nu acesta este obiectivul nostru.

Celelalte două reprezentante, Gloria Reșița și Muncitorul Reșița, vor juca împotriva unor adversari aflați în prima jumătate a clasamentului, gruparea din Govândari urmând a juca la CS Nova Mama Mia Becicherecul Mic, echipă clasată pe poziția a cincea, iar muncitorii antrenorului Lolea vor merge la CS Millenium Giarmata, grupare poziționată pe locul trei, la cinci puncte de liderul Caransebeș.

Cele trei partide vor fi arbitrate de:

FC Avrig – FC Caransebeș

 • A – Albon Teodora – Cluj-Napoca
 • A1 – Herția Radu-Nicolae – Câmpia Turzii
 • A2 – Nasc Iosif Adrian – Cluj-Napoca

CS Nova Mama Mia Becicherecul – Gloria Reșița

 • A – Rodina Vasile – Alba-Iulia
 • A1 – Pantea Sebastian – Arad
 • A2 – Mihoc Alina – Arad

CS Millenium Giarmata – Muncitorul Reșița

 • A – Vieru Cristian – Cisnădie
 • A1 – Pavel Marius – Simeria
 • A2 – Bunget Ramona-Doriana – Tg. Jiu

Comments

 1. expressdebanat says:

  Va multumesc pentru informatie

 2. Victor Alistar says:

  Domnule Fuchs, va recomand sa nu ma ifaceti pe desteptul, aceea este sigla echipei FC Caransebes. Sunt din Caransebes si stiu asta, iar daca nu credeti, va recomand sa accesati acest link. Bravo Ciprian pentru tot ceea ce faci, esti la inceput si nu se poate sa nu gresesti. I-am citit si eu articolele acestui domn Fuchs si te asigur ca numeroase greseli a facut si dansul.

  aici este linkul

  http://liga2.prosport.ro/echipe/liga-3/autocatania-caransebes-7043831