Piața volantă se întoarce în Muncitoresc!

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Comercianții se întorc pe fosta locație a terasei Mureșul pentru o nouă ediție a pieței volante, organizată la solicitarea locuitorilor din zonă.

Prima ediție a pieței volante din cartierul Muncitoresc s-a dovedit a fi un succes. Oamenii, foarte bucuroși, au declarat că își doresc ca piața să fie una permanentă, unul dintre cele mai solide motive fiind faptul că majoritatea cumpărătorilor sunt persoane în vârstă.

Așadar, după prima ediție, directorul SC Piețe Reșița SRL, Maria Giuricici, a explicat faptul că cetățenii trebuie să depună cereri pentru ca organizarea unei astfel de piețe să se repete. Tocmai pentru că dorința unui centru agroalimetar în acea zonă este una mare, locuitorii s-au prezentat la Primărie, unde au solicitat o nouă ediție.

promovare banner maxagro

În urma solicitărilor primite de la cetăţeni, Primăria Municipiului Reşiţa organizează o nouă piaţă agroalimentară volantă sâmbătă, 26 octombrie 2013, în cartierul Muncitoresc, în zona fostei terase Mureşul. Acţiunea vine în sprijinul locuitorilor din această zonă a Reşiţei, care întâmpină dificultăţi în privinţa deplasării la cele două pieţe agroalimentare permanente din municipiu: Reşiţa Sud şi Reşiţa Nord”, a precizat într-un comunicat de presă Roxana Topală, purtătorul de cuvânt al Primăriei Reșița.

La fel ca în ediția precedentă, comercianții vor fi prezenți în aceeași locație începând cu orele 8:00 dimineața și până la ora 17:00.

publicitate tmc 640
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/