UPDATE. Trei mașini implicate într-un accident grav la Voislova! A fost solicitat elicopterul SMURD!

Agitație și trafic blocat pe DN68, la Voislova. Trei mașini au fost implicate într-un accident rutier, pentru una dintre victime fiind solicitat elicopterul SMURD.

Coliziune între un camion, o autoutilitară și un autoturism, în această după-amiază, pe Drumul Național 68, în zona localității Voislova. Din primele informații este vorba despre coliziune față-spate. „Sunt două persoane rănite, conducătorul și pasagerul unei autoutilitare (cea vinovată de producere). Pasagerul este resuscitat, iar conducătorul auto este rănit ușor”, transmite Dinu Nicorici, purtătorul de cuvânt al Poliției cărășene.

Se pare că pentru pasagerul din autoutilitară a fost solicitat elicopterul SMURD. Circulația rutieră este paralizată la această oră.

 

Ora 15.00

Polițiștii oferă noi detalii referitoare la producerea accidentului de pe DN 68. Se pare că pasagerul din autoutilitară pentru care s-a solicitat intervenția elicopterului SMURD a decedat.

„Un bărbat de 21 de ani, din Zăvoi, conducea un autoturism dinspre Hațeg spre Caransebes. A oprit cu intenția de a vira la stânga, moment în care a fost lovit din spate de o autoutilitară, înmatriculată în București, condusă de un bărbat de 56 ani. Aceasta, la rândul ei, a fost lovită din spate de o altă autoutilitară, înmatriculată în Mureș, condusă de un bărbat de 31 de ani, care a fost rănit ușor. În această autoutilitară era un pasager, bărbat de 24 de ani, care a decedat”.

tmc 640