Trei instituții ale Primăriei Caransebeș, pregătite pentru iarnă după o ședință extraordinară

po 1000x100px (3)
explo 1000x200

Polițiștii locali și preșcolarii din Caransebeș vor avea lemne de foc în această iarnă. După ce primarul Felix Borcean a explicat la ședința de Consiliu Local din luna octombrie că în pădurea orașului s-ar găsi lemne de foc, însă nu are cine le gestiona pentru că la Primărie nu mai există post de pădurar, edilul a venit cu altă propunere la ședința extraordinară: o sponsorizare.


Astfel, consilierii locali au aprobat încheierea unui contract de sponsorizare între societatea Ecolemn Products SRL și municipiul Caransebeș, având ca obiect bunuri materiale constând într-o cantitate de 7,56 de tone de bricheți, în valoare de 7.200 de lei pentru Poliția Locală, Grădinița cu Program Normal din Jupa și sera de flori a municipiului.

banner 1000 x 100 hd
expresb 1000x100

„Este o chestiune extrem de benefică pentru noi. Am primit de la o societate din Caransebeș o sponsorizare, prin care putem asigura încălzirea la instituțiile pe care le administrăm și care nu se încălzesc pe gaz. Centrale pe lemne avem instalate la Poliția Locală, la grădinița din Jupa și la serele Primăriei. Din câte am înțeles, această firmă intenționează să sponsorizeze și alte unități din județul Caraș-Severin, doar în domeniul social: școli, instituții publice sau cămine de bătrâni”, ne-a precizat primarul municipiului Caransebeș, Felix Borcean.

banner 1000 x 100 hd
upt 1000x100
03 britannia 1000 x 100 gif