Trei drumuri județene în reabilitare

În județ se investesc 20 de miliarde de lei vechi în drumuri. Prin programul național pentu dezvoltarea infrastructurii se modernizează trei importante drumuri județene din Caraș Severin.

Drumurile județene care fac parte din proiectul  național pentru dezvoltarea infrastructurii sunt DJ 581, între Reșița și Grădinari, DJ 582, Reșița-Văliug și DJ 608A, Caransebeș – Telescaun. Fondurile pentru aceste lucrări sunt împărțite în felul următor: câte 7,5 miliarde pentru drumurile Reșița – Giurgeova și Caransebeș – Telescaun, iar 5 miliarde pentru drumul Reșița-Văliug.

Drumul de la Reșița la Văliug va fi finalizat în următoarea lună, iar la celelalte două drumuri județene se vor continua lucrările în funcție de finanțările care vor veni de la Ministerul Dezvoltării. Pe drumul de la Caransebeș – Telescaun se execută pe o porțiune de aproximativ un kilometru lucrări de asfaltare unde, datorită introducerii unei conducte de canalizare, nu s-au putut începe aceste lucrări”, declară Ianăș Roșeți, director Direcția de Administrare a Domeniului Public și Privat din Caraș – Severin.

leader board 728 x 90 px

Alături de proiectul consiliului județean de pe tronsonul Văliug – Slatina Timiș, aceste lucrări vin să completeze modernizarea infrastructurii rutiere din județul Caraș Severin, grav încercată în ultima perioadă.