Trei clădiri câștigate și zero pierdute! Nicolae Robu se consideră incomod pentru clanurile imobiliare

Zero imobile pierdute de Timișoara sub mandatele lui Nicolae Robu! Primarul spune că a reușit să recupereze trei clădiri de la clanurile imobiliare și situația a fost prezentată neclar în spațiul public.

Primarul Timișoarei consideră că situația imobilelor transferate din patrimoniul local în domeniul privat al unor clanuri imobiliare nu a fost prezentată în spațiul public în conformitate cu realitatea. Nicolae Robu spune că a reușit să recupereze trei clădiri prin procesele intentate, toate trei ale spitalelor din oraș. „Cu mine, ca primar, nu s-a pierdut nicio clădire! Am câștigat de la clanurile imobiliare trei clădiri spitalicești. Din păcate, ani de zile s-au prezentat lucrurile ambiguu încât cine nu cunoaște situația reală să deducă faptul că s-au întâmplat restituiri, vânzări sau astfel de lucruri cu clădiri din domeniul public către diverse clanuri în timp ce eram eu primar. Nicio clădire nu a părăsit domeniul public cu mine ca primar! Am recuperat ce puteam recupera: o clădire de la Spitalul de Copii și două de la Spitalul Municipal. Nu am avut argumente care să reziste în instanță pentru a recupera și alte clădiri din zona centrală care au ajuns ceea ce știm că au ajuns”, a declarat edilul.

Nicolae Robu spune că este deschis pentru a discuta cu persoanele care au cunoștință de cazuri similare pentru modul în care au trecut fraudulos din proprietatea orașului în proprietatea privată. Edilul spune că modul în care gestionează situația i-a atras antipatia unui număr mare de persoane, care au interese oculte. „Tot ce se poate face facem! De asta sunt eu atât de incomod pentru prea multă lume și se vede din toată ostilitatea de care am parte. Eu sunt un om pe care nu îl poate manevra nimeni!”, a încheiat primarul.