Trei ani de la distrugerea scenei din Parcul Rozelor! Nicolae Robu: „A fost o perioadă lungă de bâjbâială”

Scena distrusă din Parcul Rozelor în furtuna din 2017 nu va fi reparată înainte de finalul anului, crede Nicolae Robu. Primarul a explicat drumul anevoios prin care a trecut administrația locală pentru începerea refacerii obiectului cultural.

Administrația locală a parcurs un drum lung pentru repararea scenei din Parcul Rozelor, dar încă nu l-a terminat. Nicolae Robu a explicat demersurile și spune că lucrările de reparație sunt mult mai dificile decât ar părea. Expertiza comandată de Primărie indică probleme la structura pentru susținerea prelatei. Robu nu crede că este realist să fie refăcută scena înainte de ultima parte a anului. Licitația pentru elaborarea proiectului tehnic și execuția lucrării sunt următoarele puncte în demersul administrației.

„Din păcate, nu cred că este realist să ne așteptăm ca scena să fie refăcută (n.r. până în august). După furtuna din 2017, s-a impus o expertiză. A fost o perioadă lungă de bâjbâială când unii voiau să intervină și alții nu își asumau răspunderea. S-a ajuns la contractarea unui expert care a făcut o expertiză riguroasă și arată că trebuie intervenit la toată structura pe care este pusă prelata. Dacă s-ar fi putut doar să se schimbe prelata era simplu și reparația era făcută de mult.”, a explicat primarul Timișoarei.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Sursă foto: Adevărul

publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/