,,Trebuie neapărat să batem la Slatina!”

Metalul Reşiţa a debutat cu stângul în play-off-ul în care se joacă promovarea în Liga I, dar rosso-nerii nu şi-au pierdut optimismul.

 

Marian Pană era foarte încrezător înaintea meciului de la Târgu Mureş, cu ASA, şi chiar dacă elevii săi au avut o prestaţie bună, poate cea mai reuşită în deplasare în acest sezon, Metalul a cedat cu 0-2 în faţa celei de-a doua favorite a seriei. ,,Am jucat bine, dar dacă nu o bagi în poartă, degeaba. Nu ne-am demoralizat sub nicio formă. Am pierdut pe o greşeală şi am simţit că băieţii sunt puţin dezamăgiţi. Nu ne-au surprins cu nimic, în sensul că nu ne-au dominat, şi rămânem cu regretul că nu am scos un rezultat bun”, a spus antrenorul de pe banca Reşiţei.

Au dat-o în bară!

Federaţia Română de Fotbal începe tot mai mult să semene cu Asociaţia Judeţeană de Fotbal Caraş-Severin, care ne-a obişnuit cu tot felul de schimbări ale schimbărilor. Aşa s-a întâmplat şi cu ţintarul play-off-ului în Liga a II-a. ,,Ne-a cam dat peste cap cu programul ăsta, dar nu avem ce face. Era mai convenabil să jucăm acasă, nu două meciuri consecutive afară, dar asta e situaţia. Iniţial ştiam că jucăm la Slatina, apoi că totuşi vine Bistriţa la noi, pentru ca în final să rămână că jucăm primele două meciuri afară”, a comentat Pană bâlbele federaţiei.

Condamnaţi să câştige!

După eşecul cu ASA, partida de sâmbătă, de pe terenul lui FC Olt, a devenit crucială pentru rosso-neri. ,,Trebuie neapărat să batem la Slatina. Mergem la Slatina să luăm puncte. Nu avem accidentaţi, nu avem suspendaţi. Slatina are o echipă bună, dar trebuie să câştigăm. Dacă reuşim să câştigăm, reintrăm în cărţile promovării. Putem bate tot acasă, pentru că suntem invincibili, şi atunci lucrurile se schimbă, dar trebuie neapărat să scoatem ceva din meciul ăsta”, a mai spus Pană.