Travertin din Turcia, la picioarele locuitorilor dintr-o comună cărășeană

centru mehadia

Până la jumătatea lunii octombrie, parcul central din Mehadia va avea o nouă față, după ce, de aproape două luni, se lucrează la modernizarea sa.

Demarate în această vară, lucrările de reabilitare și modernizare a parcului central din Mehadia continuă cu montarea plăcilor de travertin și a stâlpilor de iluminat public. Primarul Grigore Bardac este mulțumit de ritmul menținut de constructor și speră ca recepția lucrărilor să aibă loc luna viitoare.

Lucrările decurg bine, săptămâna aceasta ne apucăm să montăm plăcile de travertin, care au fost aduse din Turcia și care sunt de foarte bună calitate. Au o grosime de 3,5 centimetri și credem noi că vor avea și viață lungă. Se lucrează, de asemenea, și la partea electrică, la montarea stâlpilor de iluminat, după care vor fi amenajate spațiile verzi. Proiectul mai prevede, de altfel, și construirea unei fântâni arteziene și sper ca, până la jumătatea lunii octombrie, să putem tăia panglica. Valoarea investiției se ridică la suma de 375.000 de lei fără TVA.”, a precizat primarul comunei Mehadia.