Primăria Vrani deschide „vistieria” pentru asfaltarea unui drum comunal

otiman razvan nicolae

Consilierii locali din Vrani au aprobat indicatorii tehnico-economici și studiul de fezabilitate pentru asfaltarea unui drum comunal de 1,2 kilometri.

Sătul să tot aștepte aprobarea proiectului privind modernizarea drumurilor comunale, depus la Compania Națională de Investiții (CNI) încă din noiembrie anul trecut, primarul comunei Vrani, Răzvan Nicolae Otiman, alocă bani din bugetul local pentru asfaltarea unui tronson de 1,2 kilometri. „Noi avem depus la CNI un proiect pentru asfaltare drumuri comunale încă din noiembrie 2020, însă nici până astăzi nu am fost cuprinși în lista sinteză. Nu știu de ce există acest blocaj, dar am zis că nu mai putem aștepta. Cum avem ceva bănuți în bugetul local, ne-am gândit să-i folosim și să asfaltăm un tronson de 1,2 km în Vrani. Așadar, am aprobat în Consiliu Local indicatorii tehnico-economici, studiul de fezabilitate, iar acum urmează proiectarea tehnică. Trebuie să o luăm pe bucăți, că altfel, e posibil să nu mai facem nimic.”, a declarat primarul comunei Vrani.

Răzvan Nicolae Otiman mai spune că tot la Compania Națională de Investiții au fost depuse spre finanțare alte două proiecte: introducere sistem canalizare în localitățile Vrani și Ciortea și extindere alimentare cu apă în satul Iertof.