Traume, vindecare, sprijin pentru alte femei. Alisa Popovici, antreprenor și life coach

whatsapp image 2023 03 23 at 12.54.06
po 1000x100px (3)

De la antreprenor de succes, la femeia care ajută și sprijină alte femei care se luptă cu depresia, boala secolului XXI, boală pe care o putem preveni dacă găsim omul potrivit cu care să vorbim despre probleme noastre.

Tot mai multe persoane solicită consilierea sau terapia specializată, o noțiune nouă pentru noi, dar care câștigă din ce în ce mai mult teren. O abordare care vă poate schimba pe voi, viziunea asupra lucrurilor sau comportamentul vostru într-o anumită situație. După cum îi spune și numele, coachingul poate fi tradus prin „antrenament”,  care începe cu o examinare a ceea ce se întâmplă, pentru ca mai apoi să descoperiți împreună cu life coach-ul, obstacolele și provocările pe care le aveți în față.

Alisa Popovici, mamă a doi copii și antreprenor cu o experiență de 20 de ani în spate, a înțeles că primul cel care trebuie să facă schimbarea ești chiar tu, pentru ca mai apoi să poți fii de ajutor și pentru ceilalți, iar regăsirea sinelui s-a produs în urma unui curs de dezvoltare personală făcut cu Helena Fako: „femeia care mi-a schimbat tot mind-setul și m-a ajutat să mă descopăr.”

Povestea de business a Alisei Popovici a început în domeniul beauty, o dată cu deschiderea salonului „Alisa”, locul care s-a transformat pentru multe dintre cliente, în spațiul de eliberare emoțională în fața unui om care a știut să le asculte și să le ofere sfatul potrivit, la momentul potrivit.

„Mi-am descoperit această latură care iubește să ajute și să sprijine alți oameni. Șocant a fost pentru mine că nu a fost ceva ce mi-am propus, femeile veneau să vorbim, să le ajut să se elibereze sau îmi spuneau: vreau să fiu ca și tine. Așa am înțeles eu că acesta este drumul meu, că pot mai mult decât să am o discuție în timpul unei manichiuri, care să îi dea un vibe bun clientei mele. Bineînțeles, poate suna destul de rigid și teoretic, însă, în practică, life coachingul capătă valențe nebănuite.”

Pot să o ajut să își descopere traumele, să și le vindece, să se descopere pe ea, să se iubească!

1000x100 casa brutarului

Femei care au uitat să se iubească, care au luat în greutate, mame care nu acordă atenția necesară copiilor, pentru că au început de depresie, femei abuzate sau care au uitat să trăiască, toate victime ale unei vieți triste, neîmplinite caută ajutor specializat. Ce le poate oferi Alisa Popovici?

  • Creșterea încrederii și stimei de sine
  • Te ajută să creezi relații armonioase și eficiente (personale și profesionale)
  • Menținerea unui echilibru atât de important în toate domeniile vieții
  • Te ajuta să îți împlinești visurile și să-ți duci la bun sfârșit planurile.
  • Te ajută să manageriezi mai bine sentimentele și manifestări precum: mânia, supărarea, frustrarea, stresul, tristețea, pierderea cuiva drag etc.

„Faptul că sunt mamă, soție, antreprenor, femeie și faptul că reușesc să le fac pe toate, le-a făcut pe fiecare dintre clientele mele să se regăsească în mine. Am întâlnit femei, triste, neîmplinite, afectate, cu stima de sine scăzută, iar eu simt o satisfacție și o împlinire nemăsurabilă când pot să le ofer sprijin acestor femei.

Pot fi prietena care te ascultă, dar nu-ți dă sfaturi, în schimb, ating butoane ca tu să îți răspunzi singură și să găsești răspunsurile potrivite. Cea mai mare satisfacție am avut-o când am primit mesaj de la prima doamnă cu care eu am lucrat. După două săptămâni și-a schimbat mind-set-ul, a slăbit 5 kg, a învățat să se iubească și să fie mai calmă în relația cu fiul ei. Își schimba domeniul în care lucra și dorea să fie independentă financiar. Ce bucurie mai mare puteam să am?!”

Pe Alisa Popovici o găsiți în Denta, județul Timiș, și vă poate fi de folos atât pentru ședințele de dezvoltare personală, cât și pentru consilierea de grup, acolo și atunci unde este cazul. Programări se pot face la numărul de telefon: 0762 752 990.