„Altar” și „Celelalte Cuvinte”, primele trupe anunțate la ediția din acest an a Custom Reșița

custom resita 2020 620x400
po 1000x100px (3) untitled design set 970x90 px

Festivalul Custom revine în această vară în Poiana Golului, după o absență de trei ani cauzată de pandemia de coronavirus. Evenimentul muzical va avea loc la mijlocul lui Cuptor.

Primăria Reșița anunță primele trupe care vor urca, în perioada 13-15 iulie, pe scena Festivalului Custom. Este vorba despre trupele „Altar” și „Celelalte Cuvinte”. Programul nu a fost încă definitivat, dar cele două nume sunt o certitudine, spune Dorinel Hotnogu, consilierul pe probleme de cultură al primarului Ioan Popa.

„Încercăm să facem o ediție bazată pe artiști români, artiști care au avut legătură cu fenomenul Reșița rock, să zicem așa. În acest sens, chiar dacă programul nu este definitivat, pot să anunț că două trupe legendare de rock vor participa, respectiv formația «Altar», care are în componență un chitarist reșițean, și formația «Celelalte Cuvinte», care, la fel, are în componență un reșițean, pe Ovidiu Roșu, iar liderul formației, solistul Călin Pop, chiar a stat câțiva ani la Reșița.  Cam într-o săptămână vom anunța primele trupe confirmate, pe lângă acestea două. Va urma apoi un al doilea val, apoi un al treilea. Încercăm o comunicare care să țină, cumva, oamenii în priză, și sperăm la un număr cât mai mare de participanți pe Dealul Golului.”, a explicat Hotnogu.

stiri si publicitate casino herculane by sungarden stiri si publicitate gif card de energie dacus 1000x100
publicitate in Stiri de Timisoara si Resita gif card de energie dacus 1000x100

 

versay aprilie 980x120 px banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/