Transformăm Muntele Mic într-o familie mare!

Asociația Muntele Mic Extrem va organiza sâmbătă un concurs de schi în premieră dedicat familiilor, pe Muntele Mic. Acțiunea la care contribuie mai mulți hotelieri și oameni de afaceri de pe Muntele Mic se vrea una de divertisment, în care părinții să aibă posibilitatea să fie pe pârtie cu copii.

Pot participa la competiția, care va începe sâmbătă 7 martie de la ora 11.00, schiori de toate vârstele, care vor primi gratuit un skipass pe pârtiile Borlova și Isai, ne-a precizat președintele Asociației Muntele Mic Extrem, Ciprian Gaica.

Vor fi vouchere pentru participanți, sejururi la munte puse la dispoziție de pensiuni, dar și surprize pentru copii oferite de membrii trupei Magic Oz Timișoara. Vom avea și un program muzical cu dedicații pentru mame pentru că ne aflăm înaintea zilei de 8 Martie. Sperăm că oferim o zi frumoasă la schi tuturor celor interesați, părinți cu copii, pentru că vrem să transformăm Muntele Mic într-o mare familie. Vom oferi Cupa Familiei câștigătorilor, iar înscrierile la concurs sunt gratuite”, ne-a precizat Ciprian Gaica.

Alături de Asociația Muntele Mic Extrem își aduc contribuția la buna desfășurare a concursului Complexul Isai, reprezentanții pârtiei Borlova, ai Teleschiului Felix și ai pensiunii Mioara. Traseul concursului va fi pe pârtia Isai, de la telescaun Isai cu sosire în zona Crucii. Competiția va fi supravegheată de Salvamont Muntele Mic și se va desfășura pe două categorii până în 50 de ani și peste 50 de ani.

Tot sâmbătă va avea loc un al doilea concurs de schi, organizat de We Sky Muntele Mic. Competiția se numește Cupa Primăverii și este la a doua ediție, iar startul se va da de la ora 10.00.

tmc 640