Transferurile, dar și plecările continuă la ACS Poli. Noile achiziții, doi foști jucători de la Espanyol și PSG

Schimbările din lot nu mai contenesc la ACS Poli, chiar dacă sâmbătă reîncepe campionatul, cu meciul de pe teren propriu cu Ripensia. Clubul a semnat luni înțelegeri până în vară cu Dinu Moldovan și Sorel Chemin. În schimb, va mai pleca un jucător anunțat ca transfer, portarul moldovean Cristian Avram.

Dinu Moldovan este portar, născut în 1990 la Alba Iulia. Fost internațional de tineret, a terminat junioratul la Espanyol Barcelona. De asemenea, a mai trecut pe la Astra Ploiești, U Cluj, Ponferradina (Spania) și FC Voluntari. De ultimul club s-a despărțit la data de 10 ianuarie 2019. Timișorenii vor mai avea doi portari pe lângă el, pe Mario Contra și Răzvan Began. Cristian Avram, anunțat ca transferat, nu va mai rămâne, deoarece Vivi Răchită s-ar fi răzgândit.

De asemenea, a mai venit mijlocașul ofensiv Sorel Chemin. Este un jucător cu dublă cetățenie, franceză și cameruneză, cu junioratul făcut la Paris Saint Germain. A avut multe perioade în care nu a avut echipă, dar a mai fost legitimat la Dunfermline, în Scoția, la Le Havre B, US Forbach și Amiens, în Franța, și la Oroklinis, în Cipru. Chemin a fost singurul jucător păstrat de Răchită dintre cei testați la amicalul cu Dumbrăvița.