Nicolae Robu a ajuns în Țara Soareului Răsare. Îl însoțește și viceprimarul Dan Diaconu

explo 1000x200

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a plecat săptămâna aceasta într-o misiune oficială în Japonia, la Tokio. Edilul nu este singur, ci îl are cu el și pe viceprimarul Dan Diaconu, dar și pe consilierul ministerial pe probleme economice, Viorel Onel.


În prima zi, edilul a ajuns la Yazaki, companie producătoare de componente auto, care are fabrici în toată lumea, dar și la Timișoara. „Am fost onorați să fim primiți, eu și viceprimarul Dan Diaconu, însoțiți de Consilierul Ministerial pe probleme economice de la Ambasada României la Tokyo, dl. Viorel Onel, de lideri importanți ai companiei YAZAKI, companie care totalizează în cele 46 de țări unde are unități un număr de angajați cât populația Timișoarei, dintre care peste 10.000 în România, prezentă cu un puternic Centru de Proiectare-Dezvoltare și în Timișoara, respectiv cu o importantă fabrică la Arad”, a postat edilul pe pagina sa oficială de Facebook.

Pe lângă clasica fotografie de grup, primarul a postat și câteva fotografii cu clădirile impresionante din capitala Japoniei, spre deliciul fanilor paginii sale de pe rețeaua de socializare Facebook.

Sursa foto: facebook.com/Nicolae-Robu