Transferuri pentru Liga Națională!

Handbaliștii de la HC Adrian Petrea s-au reunit astăzi la baza sportivă din Valea Domanului, unde și-au reluat pregătirile în vederea startului celei de-a doua jumătăți a campionatului Diviziei A, întrecere pe care o domină autoritar.

Echipa pregătită de fostul internațional român nu mai poate pierde promovarea în Liga Națională decât printr-un dezastru, dar cu toate acestea continuă să aducă jucători care au confirmat la alte cluburi pentru a întări lotul. Adi Petrea nu urmărește altceva decât să formeze din timp nucleul de jucători pe care se va baza din toamnă, pe prima scenă a handbalului masculin românesc. „Mă bucur că i-am revăzut sănătoși, apți de muncă. Am avut un tur de campionat perfect şi am fost nerăbdător să începem pregătirea. Nici nu am mai plecat acasă, am făcut sărbătorile în Banat. Începem o perioadă de pregătire fizică pe plan local, vom încheia săptămâna cu un turneu la Turda, apoi, în săptămâna a doua, vom merge la un alt turneu, la Târgu Jiu”, a declarat Petrea.

20150112_101716

reunire hc caras-severinLa reunirea de astăzi a fost prezentă şi noua achiziţie a clubului, extrema stângă, Lucian Ignat. „E un reșițean care a activat la Potaissa Turda. Am reușit un transfer bun, pe un post unde aveam nevoie. Suntem în discuții și cu alți jucători pentru a ne forma echipa de Liga Națională, până la finalul returului să avem echipa pusă la punct. Suntem în discuții cu mai mulți jucători, dar am semnat deocamdată doar cu Lucian. Sperăm ca pe parcurs să mai semnăm și cu alții. De plecat nu cred că-și dorește cineva să plece”, a mai spus antrenorul-jucător.

Ignat nu consideră că prin renunţarea la Potaissa în favoarea echipei HC Adrian Petrea a făcut un pas înapoi în carieră. „Am revenit acasă după aproape șase ani și abia aștept să promovăm și să jucăm în Liga Națională“, a declarat jucătorul. La prima întâlnire din 2015 cu handbaliştii Reşiţei au fost prezenţi şi mai mulţi fani din galeria „Vulturii Semenicului”. Ei au dat asigurări că se vor afla şi în retur aproape de echipă.

Comments

  1. LuxPhotoFuchs says:

    Fotbalul din Valea Domanului ar trebui să înveţe, să ia lecţii de la proiectul Handbal Club Adrian Petrea.