Tramvaiul reșițean merge mai departe. Proiectul unei noi stații este gata!

Au apărut noi imagini cu încă o stație din Reșița, semn că proiectul de reintroducere a tramvaiului este tot mai aproape de implementare. Cum va arăta o zonă tranzitată de mai toți șoferii?

Societatea de transport public urban din Reșița a făcut publice noi imagini cu una dintre stațiile ce vor fi amenajate odată cu implementarea proiectului privind reintroducerea tramvaiului. Conform postării de pe Facebook, stația din zona Triaj, la fel ca toate celelalte, va fi prevăzută cu refugiu, copertină, coș de gunoi și loc de șezut.

„Au fost redesenate stațiile de așteptare, acestea fiind prevăzute cu refugii și mobilate cu copertine, loc de șezut, automat de bilete, coșuri de gunoi etc. Vă prezentăm stația Triaj, unde platformele vor fi decalate între cele două sensuri și unde vor putea opri simultan și tramvaiele și autobuzele de pe liniile care vor fi operate cu aceste mijloace”, se arată pe pagina de Facebook a societății.

 

„Trecerea către stație va fi semaforizată și acționată de la un buton. În apropierea stației vor fi amplasate rasteluri pentru parcarea în siguranță a bicicletelor”.

CITEȘTE ȘI: Unic în România! Cum va arăta cartierul Govândari după introducerea tramvaiului? [VIDEO]