Trăim în România eșuată, țara lui „se salvează cine poate”

harta mortilor covid
whatsapp image 2022 10 03 at 13.25.51 (2)

Câți nu ar spune stop! Dar din păcate e prea târziu! Protecția precipitată a vaccinului vine cam târziu acum, după ce o vară întreagă s-a mers în concedii, s-a dansat și s-a cântat pe la untolduri, festivaluri grandioase, nunți fără limită. E un pic târziu acum, dar bine că și în cel de-al doisprezecelea ceas mai putem drege busuiocul!

Rând pe rând, aflu despre cunoscuți, prieteni, apropiați că sunt în izolare, au trecut prin boală sau, ceea ce e tragic, covidul i-a trimis în altă lume. Fiecare om a fost pentru cineva „un univers”. În continuare, din păcate, se pierd vieți.

După ce o parte din români au declarat că nu vor să fie cobai pentru vaccinuri experimentale și să devină jucăriile vreunei conspirații mondiale, iată că exact asta se întâmplă acum. România devine o excepție în toată lumea. Exact cei care se declarau demni luptători împotriva conspirației mondiale, exact ei au devenit involuntar subiectul unui experiment unic de imunizare naturală în masă. Întregul mapamond se va uita mirat la țara aceea din estul Europei, în care mor mii sau zeci de mii de oameni de COVID când oricine are posibilitatea să se vaccineze pe gratis.

„Sunt oameni care răspândesc știri false în timpul unor dezbateri de la unele televiziuni, care invită astfel de persoane, iar aceste persoane vin cu teorii împotriva vaccinării, se pronunță împotriva oricărei măsuri luate de autorități pentru a limita răspândirea bolii, ba unii chiar au ajuns să nege existența pandemiei, deși este recunoscută de o lume întreagă”, spunea zilele acestea Raed Arafat.

Sunt voci care sunt de părere că în „maximum 2 luni scăpăm. Probabil că rata de incidență reală este peste 30-40 la 1000 acum. Asta înseamnă că minimum 4 oameni din 100 au COVID. Matematic, exponențial se epuizează rapid baza de noi infectați. În câteva săptămâni vom avea un vârf, iar cu un pic de noroc, scăpăm de colapsul oficial al sistemului medical. La capătul acestor două luni vor fi murit enorm de mulți oameni care puteau fi salvați. Bunici, oameni cu afecțiuni cronice, persoane cu sănătatea șubreda și chiar oameni complet sănătoși. În tot haosul acesta există o parte bună. Totuși, la capătul acestor două-trei luni vom avea o rată imensă de imunizare naturală care s-ar putea să ne țină departe de viitoarele valuri”.

Vocea străzii, vocea oamenilor de lângă noi, susține că „e strigător la cer, atât spun. Este vina tuturor pentru eșecul de acum, e vina societății, a politicului. Dacă vezi că sunt cu opinii divergente, care nu duc la nimic bun, tu, ca guvern, nu știu, faci obligatoriu ceva, nu știu, găsești pârghii. Pentru că nu putem să se sinucidem toți în masă, ca țară. Așa cum, dacă ai în familie o problemă, o persoană cu probleme, tu ești răspunzător și ai grijă de persoana respectivă să nu-și facă rău lui, altuia, să nu dea foc casei. Nu știu ce se putea face, dacă se poate face legal vorbind ceva obligatoriu, dar ceva trebuia făcut!”

„Oare în țara asta nu există consecințe pentru dezinformare?”, se întreabă altcineva. „Dacă se trezeau mulți cu dosare pentru zădărnicirea combaterii bolilor… cred că era mai bine dacă în această situație era interzisă orice discuție legată de deciziile medicilor. Plus nu mai zic… în ȚARA ASTA NU EXISTĂ CONSECINȚE PENTRU DEZINFORMARE! Cum era dacă se trezeau mulți cu dosare penale pentru câtă propagandă antivaccin au dus?”

Și apoi, zic și eu din punct de vedere medical, numai COVID există? Bani de un avion Spartan să ducă nevaccinații sunt, dar de RMN-uri și de decontat CT-uri pentru persoane care au nevoie pentru a-și salva viața mai avem bani? Trăim în România eșuată, țara lui „se salvează cine poate”.