Noua organigramă a Primăriei Timișoara rămâne suspendată. Fritz, atenționat să-și pregătească portofelul

Vești proaste pentru Dominic Fritz. Curtea de Apel Timișoara a decis ca noua organigramă a primăriei să rămână suspendată până la judecarea fondului pe contencios administrativ. În aceste condiții, consilierul local PSD Radu Țoancă îi transmite edilului să-și pregătească portofelul.

O nouă înfrângere în instanță suferită de administrația Fritz. Curtea de Apel Timișoara a decis, marți, să mențină sentința dată de Tribunalul Timiș, în urmă cu două luni, privind suspendarea noii organigrame a Primăriei Timișoara, dar și a concursurilor de angajare. Asta după ce peste 30 de angajați, dar și Sindicatul Liber al Salariaților din Primăria Timișoara au dat în judecată instituția, contestând noua organigramă.

Respinge recursul formulat de recurenţii-pârâţi Consiliul Local al Municipiului Timișoara și primarul Municipiului Timișoara împotriva Sentinţei civile nr. 809 din data de 16 August 2021 pronunţată de Tribunalul Timiş în Dosar nr. 3407/30/2021”, este sentința pe scurt a magistraților Curții de Apel Timișoara.

De asemenea, judecătorii obligă Consiliul Local Timișoara, dar și pe primarul Dominic Fritz să plătească o sumă de 4.760 lei, care reprezintă cheltuieli de judecată în recurs.

gif card de energie dacus 1000x100

Imediat după sentința dată de judecători, Radu Țoancă, consilier local PSD, a scris un mesaj pe Facebook prin care i-a transmis primarului Dominic Fritz să-și pregătească portofelul.

Domnule primar Dominic Fritz, pregătiți-vă, vă rog, portofelul! Noua organigramă useristă rămâne suspendată până la judecarea fondului pe contencios administrativ. „Felicitări” administrației useriste pentru „restructurare“, pentru faptul că primăria funcționează cu 2 organigrame antagoniste – minim 2 ani- și pentru angajarea suplimentară și, deocamdată, ilegală, a zeci de oameni noi în aparatul administrativ! Am ajuns ca pe vremea CFR- ului din perioada comunistă: 2 călători cu bilet pe același loc din compartiment! Asta da viziune și revoluție în administrație. PS: Să vedem cine va plăti din ordonatorii de credit- primarul sau viceprimarul userist atotștiutor- pentru faptul că s-a funcționat ilegal, cu 2 organigrame paralele, deși au fost atenționați, de Serviciul juridic, să nu facă o asemenea ilegalitate?”, a afirmat Radu Țoancă.

 

Muzeul TM
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/