Tragediile pot fi evitate! Profesioniștii de la Cons Electrificarea Instal solidari cu actul medical

Echipa Cons Electrificarea Instal s-a mobilizat pentru a verifica circuitele electrice la una dintre unitățile mobile care vine în sprijinul pacienților COVID din Timișoara. 

Cele 12 paturi ATI venite la Spitalul Municipal au fost conectate la alte containere care să permită medicilor să se echipeze corespunzător înainte de intervenția în unitatea mobilă. Echipa de profesioniști de la CEI au verificat legăturile electrice, în contextul evenimentelor tragice de pe plan național și pentru siguranța actului medical.

CITEȘTE ȘI: Numărul de paturi de ATI, suplimentat în județul Timiș. O unitate mobilă va ajunge la Spitalul Municipal

,,Facem bine! Echipele noastre au lucrat la conectarea la rețea a anexelor unității mobile ATI de la Spitalul Municipal. Camionul cu 12 paturi de Terapie Intensivă avea nevoie de câteva containere care să completeze circuitul intervențional. Astfel au fost montate containere necesare pentru echiparea medicilor înainte de intrarea în unitatea mobilă. Aceste containere sunt legate la sistemul de alimentare cu energie electrică. Ne bucurăm că am putut fi parte la efortul comun în lupta cu pandemia. Un mic gest pro bono pe care l-am făcut cu cea mai mare responsabilitate și din tot sufletul”, transmite echipa CEI.

Cons Electrificarea Instal, a marcat atât în acest an cât și 2019 o serie de proiecte importante pentru comunitate, programe și cifre de afaceri care i-au menținut în topul celor mai buni, în domeniul de activitate al energiei din zona de vest a țării. CEI este compania ce se dedică îndeosebi proiectării şi execuției rețelelor electrice de 0,4 – 400 KV, a posturilor de transformare, a branșamentelor electrice, a instalațiilor electrice interioare, instalațiilor de curenți slabi, a instalațiilor de paratrăsnet şi a instalațiilor de legare la pământ, montare a bateriilor staționare și montarea bateriilor de condensatoare. Realizarea infrastructurii pentru rețelele electrice reprezintă un alt rol important în activitatea companiei CEI.