Cursuri acreditate pentru cei ce își doresc să devină arhivari

picnic iulius1000x100

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș oferă o nouă serie de cursuri acreditate pentru calificarea de arhivar. Înscrierile au început, iar pregătirea va avea loc la sediul CRAFT, vizavi de Sala Olimpia.

Cursul se desfășoară timp de patru săptămâni, în perioada 23 noiembrie-22 decembrie. Pregătirea își propune să ofere cursanților un studiu care să acopere cerințele de pe piață și să le dezvolte competențe de prelucrare și păstrare a documentelor. Cursul de formare se va finaliza cu un examen, iar pentru a participa doritorii trebuie să aibă studiile medii finalizate.

Taxa de participare este de 1.000 lei, iar CCIAT oferă o reducere de 10% pentru angajați și o reducere de 20% pentru șomerii care prezintă adeverința de șomaj.

leader board 728 x 90 px

Cei care doresc să participe se pot înscrie printr-un formular online, regăsit aici, iar apoi vor avea nevoie de un dosar cu câteva acte. Lista completă cu cele necesare și oferta pot fi accesate aici. După 30 de zile de la absolvirea cursului, participanții primesc un certificat acreditat național de Ministerul Muncii și de Ministerul Educației și avizat de Arhivele Naționale București.

Mai multe informații pot fi cerute la numărul de telefon 0720.444.121 sau prin e-mail, la tavramov@cciat.ro.