Tragedie pe un drum agricol din satul Rugi!

accident,tractor

Un bărbat și-a găsit sfârșitul seara trecută pe un drum agricol din comuna Păltiniș după ce tractorul pe care îl conducea s-a răsturnat și a căzut peste el.

Tragedie pe drumul agricol de la intrare în satul Rugi, comuna Păltiniș. Aseară, în jurul orei 19.00, polițiștii din Caransebeș au fost solicitați să intervină după ce un tractor s-a răsturnat, iar bărbatul care îl conducea ar fi fost prins sub utilaj. Oamenii legii ajunși la fața locului au constat că victima în cauză este un bărbat de 68 de ani din localitate. El ar fi condus utilajul pe drumul agricol în rampă, moment în care tractorul s-a răsturnat, curmându-i viața.

În același timp, o femei de 49 de ani, care se afla în tractor, a fost și ea rănită după ce ar fi căzut de pe aripa tractorului, ea fiind transportată cu Ambulanța la spital pentru îngrijiri medicale.

Cadavrul bărbatului a fost transportat la morga spitalului în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului.

Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul.

Sursă foto: Arhivă