UPDATE: Două persoane și-au pierdut viața!

Acum doar câteva momente, un grav accident rutier a avut loc între comunele Dalboșeț și Bozovici. În urma acestuia două persoane au murit și alte trei au fost rănite grav.

UPDATE ora 20:25

Potrivit polițiștilor ajunși la fața locului, accidentul s-a petrecut la cel mult cinci kilometrii de comuna Bozovici într-un vârf de pantă. Cei doi bărbați care se aflau în Dacie aveau vârsta de 48 și respectiv 53 de ani și ambii și-au pierdut viața în urma impactului. În ceea ce privește Fordul implicat în accident, în el se aflau trei barbați cu vârste de 23, 39, și 53 de ani. Toți trei sunt răniți și prezintă fracturi multiple. Au fost aduși pentru internare la Spitalul Județean de Urgență din Reșița.

Ironia soartei a fost că înainte cu nici cinci minute de producerea accidentului conducătorul mașinii Ford a fost sancționat pentru depășirea vitezei legale. „Este clar că unul dintre șoferi a depășit banda de mers. Polițiștii nu au stabilit încă cine este vinovat pentru producerea accidentului”, a declarat Dinu Nicorici, din cadrul biroului de presă al IPJ Caraș-Severin.

 

În accident au fost implicate o Dacie și un Ford. În momentul de față un echipaj condus de șeful serviciului rutier, Decebal Davidoiu, se îndreaptă spre locul tragediei ca să stabilească cu exactitate care au fost cauzele accidentului.