Tragedia de la Văliug, elucidată de poligraf

Mircea Petrescu e deja în pământ, dar condiţile în care acesta şi-a pierdut viaţa rămân deocamdată neclare şi ceea ce părea un banal caz de sinucidere poate deveni o amplă anchetă, extrem de complicată.

Cadavrul tânărului de 25 de ani, scos de pe malul Lacului Gozna din Văliug, prezenta două lovituri la cap, dintre care una foarte puternică. Mircea Petrescu s-a lovit violent cu capul de stâncile din apa scăzută şi anumite surse susţin că tocmai asta a fost cauza decesului şi nu încecul. Leziunile respective exclud în mare măsura varianta sinuciderii prin înec, aşa cum a justificat tragedia Irina Munteanu, prietena tânărului şi, totodată, persoana care a sunat la 112. Declaraţiile fetei ar fi şi ele contradictorii, spun surse apropiate anchetatorilor, astfel că, începe să fie tot mai vehiculată în rândul acestora varianta testării la poligraf a fetei cu care s-a iubit Mircea Petrescu.

Semne de întrebare au existat de la început, din momentul în care Irina a sunat la 112. ISU „Semenic” a anunţat imediat că un echipaj pleacă la Văliug la un „posibil” caz de înec, or, dacă Mircea a fost văzut cum e înghiţit de apă, atunci ar fi trebuit să fie anunţată o certitudine. Familia, prietenii, cunoscuţii lui Mircea, cu toţii exclud că acesta s-ar fi sinucis şi merg pe varianta unui accident. Oraganele de anchetă sunt cele care vor elucida însă misterele tragediei din apele Goznei.

leader board 728 x 90 px

Comments

  1. […] Citește și TRAGEDIA DE LA VĂLIUG, ELUCIDATĂ DE POLIGRAF […]