Traficul greu din Caransebeş s-a mutat pe centura municipiului!

explo 1000x200

Deşi nu demult au venit cu o nouă amânare a deschiderii şoselei ocolitoare a municipiului Caransebeş, oficialii de la Drumuri le-au făcut o surpriză cetăţenilor.

Centura de ocolire a oraşului, de 2,5 milioane de euro per kilometru, care a stat deja închisă un an pentru reparaţii, din cei aproape trei de când a fost dată în folosință, este practicabilă din nou, din acest sfârşit de săptămână. Ultima hotărâre a reprezentanţilor Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România a fost menţinerea drumului închis până pe 15 aprilie 2014. În foarte scurt timp însă, lucrurile au luat o întorsătură. Spre bucuria şoferilor, nenumăratele termene de finalizare a lucrărilor de reparaţii, devenite o obişnuinţă a mai marilor de la Drumuri, au ajuns la limită. Acest aspect îi bucură, cel mai probabil, şi pe gugulani, care au scăpat de tirurile ce tranzitau centrul istoric al oraşului.

Potrivit CNADNR, „din 20.12.2013, ora 10:30, a fost deschisă circulaţia rutieră pe varianta de ocolire a municipiului Caransebeş, pe sectorul de drum cuprins între km 0+320 – km 9+158”.

Reamintim că centura Caransebeșului a fost dată în folosință în luna decembrie 2011 și, de atunci, un an a stat închisă pentru reparații. Primele au avut loc în mai 2012, altele s-au desfăşurat în toamna aceluiași an, iar în mai 2013 şoseaua a fost din nou închisă.

CITEŞTE ŞI:

banner 970 x 250