Traficanţii francezi de droguri reţinuţi la festivalul de la Şopotu Nou au fost arestaţi!

Cei trei tineri care au vândut ca la piaţă cantităţi impresionante de droguri de risc şi mare risc participanţilor la Teknival, ciudatul festival de muzică de la Şopotu Nou, nu vor pleca prea repede din România.
Fabien Roger Mindeau, Gwenaeljean Michael Piton şi Lucile Savidan, toţi trei cetăţeni francezi, au fost prezentaţi Tribunalului Timiş de către procurorii de la DIICOT Timişoara cu propunere de arestare preventivă după ce au fost ridicaţi dintr-o rulotă în care vindeau fără niciun fel de stres tot felul de droguri. Magistraţii au dispus arestarea preventivă a celor trei dealeri de droguri pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 13 august până la data de 11 septembrie inclusiv. Mindeau, Piton şi Savidan au contestat decizia instanţei, urmând ca măsura preventivă propusă de DIICOT să fie pusă în discuţie marţi şi la Curtea de Apel Timişoara.
În urma percheziţiilor corporale, dar şi a celor făcute în maşina şi rulota fracezilor, au fost descoperite zeci de grame de haşiş şi cannabis, zeci de flacoane cu metadonă lichidă şi LSD din care puteau fi preparate sute de doze, dar şi sume importante de bani.

 

CITEŞTE ŞI:  FOTO: DIICOT-ul a stricat şi anul acesta petrecerea la Teknival! A confiscat drogurile! (UPDATE)