Traficanții de droguri din Reșița și-au luat țeapă! Șampoane de mii de euro în loc de etnobotanice!

Cea mai recentă grupare specializată în traficul de droguri destructurată de DIICOT Caraș-Severin a fost țepuită chiar înainte de a fi luată pe sus de mascați!

Cei nouă membri ai grupării conduse de bodyguardul reșițean Mircea Răduleț au avut parte de mai multe surprize neplăcute în ultima vreme. Mai întâi au cheltuit câteva mii de lire sterline pe șampon la plic, ceaiuri pentru slăbit și tot felul de alte cosmetice mărunte. Aceștia comandaseră în mai multe rânduri etnobotanice de pe un site care apărea ca fiind din Marea Britanie. Primele comenzi, nu foarte mari, au fost onorate fără probleme. Traficanții reșițeni au ridicat coletele cu droguri expediate prin firmele de curierat rapid și le-au comercializat mai departe pe raza municipiului. Fuseseră expediate din România, și nu din Marea Britanie, dar acest lucru nu i-a alarmat pe traficanții din rețeaua lui Răduleț. Înainte de Crăciun însă, aceștia au luat o mare țeapă de la dealer-ul online. După o comandă serioasă de data aceasta, de câteva mii de lire sterline, traficanții au ridicat de la curier colete cu plicuri de șampon, plicuri cu ceaiuri pentru slăbit și alte plicuri cu creme cosmetic.

Ca și cum nu ar fi fost suficient pentru ei, cei nouă membri ai grupului au fost vizitați în dimineața zilei de 7 ianuarie de polițiștii DIIICOT. Trei dintre ei au fost plasați în arest preventiv, Petru Mircea Răduleț, Gabriel Constantin Komlodi și Slin Cristian Cordos, iar alții, în arest la domiciliu. Cu toții vor răspunde în fața legii pentru trafic de droguri.

 

CITEȘTE ȘI:

UPDATE. Traficanții de droguri, propuși pentru arestare preventivă! Au fost încătuşați!