Patru dintre traficanţii de droguri din Moldova Nouă au fost arestaţi

Procurorii DIICOT i-au reţinut pentru 24 ce ore pe tinerii suspectaţi că s-ar ocupa cu plasarea de cannabis şi etnobotanice în localurile din Clisura Dunării, iar astăzi vor cere instanţei arestarea lor preventivă.

UPDATE, ora 17.15

Patru dintre tinerii audiaţi ieri de DIICOT în urma descinderilor de la Moldova Nouă au ajuns astăzi în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă. “Daniel Valentin Purea, Vasile Denis Solomon, Andrei Ionuţ Cepoi şi Sergiu Dorel Constantinescu au primit mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile. “Trei dintre ei au dat declaraţii, unul s-a prevalat de dreptul la tăcere. Completul de judecată a dispus arestarea preventivă a tuturor celor patru inculpaţi, mandatele fiind emise pentru două dintre infracţiunile reţinute în sarcina lor, respectiv constituire de grup infracţional şi trafic de droguri de risc, întrucât pentru infracţiunea de deţinere de droguri de risc pentru consum propriu nu erau îndeplinite cerinţele legale pentru pragul de pedeapsă impus de art.128 CP. Niciunul dintre inculpaţi nu a dorit să declare recurs”, a precizat judecătorul Rustin Ciasc, preşedintele Tribunalului Caraş-Severin.

Poliţistul de frontieră audiat ieri este fratele liderului grupului, Daniel Purea, şi a fost lăsat să plece acasă. La fel s-a întâmplat şi cu cumnata acestuia şi un minor, membru şi el al grupului infracţional.

Astăzi, ora 7.15

Poliţiştii şi propcurorii de la Crimă Organizată au destructurat ieri un grup infracţional organizat, specializat în cultivarea şi distribuirea de droguri de risc şi etnobotanice. În urma percheziţiilor, au fost găsite plante de cannabis, droguri, bani şi înscrisuri care vor cântări mult în faţa instanţei. Şapte persoane au fost conduse la sediul DIICOT Caraş-Severin, majoritatea recunoscând acuzaţiile aduse de procurori. Printre cei şapte se află şi un poliţist de fontieră. Pe numele lor au fost emise ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore, iar astăzi vor ajunge în faţa magistraţilor de la Tribunalul Caraş-Severin pentru a se pune în discuţie arestarea lor preventivă.

 Rămâi pe expressdebanat.ro. Revenim cu amănunte!

Comments

  1. un fraier says:

    Daca aste sint traficanti ,,,de droguri ,,,,militieni din timis ce sint mama traficantilor si a dilarilor de tigari droguri ,alcool
    mai lasatio ,,in …p…….. .sau organ pe organ nu se ia

  2. ASTIA SUNT TRAFICANTII DE DROGURI ??? NO SA-MI BAG PLA!!! DAR ADEVARATZII INFRACTORI ?? AIA AU AFACERI LEGALE … ADUCEAU CANTITATZI MICI DIN BUCURESTI ??? MICI?? ATUNCI LA CE DRACU MAI SUNT TRAFICANTZI …NU SUNT DEPENDENT DE DROGURI DOAR DE FEMEI DAR NAH UNII ISHI DAU SENZATII CUM VOR EI … ASTA NU-I FACE TRAFICANTZI