Mândriloiu şi locotenenţii lui, judecaţi cu cătuşe!

Dan Mândriloiu, Dan Ivănescu şi Alin Hoţa, judecaţi pentru constituire a unui grup infracţional organizat, vin astăzi la Tribunalul Caraş-Severin pentru a se pune în discuţie modalitatea de judecare a lor: în stare de arest sau de libertate.

UPDATE, ora 18.30

“Astăzi a fost sesizată instanţa cu dosarul de fond şi s-a discutat menţinerea arestului preventiv”, a declarat avocatul Bolosin. Tribunalul Caraş-Severin a dispus menţinerea inculpaţilor în arest preventiv pentru o perioadă de 40 de zile.

Procurorii de la Crimă Organizată i-au prezentat la finele săptămânii trecute materialul de urmărire penală şi lui Dan Mândriloiu, după ce le aduseseră mai întâi la cunoştinţă învinuirile locotenenţilor acestuia. Interlopii prinşi în flagrant când primeau o importantă sumă de bani de la un om de afaceri din Reşiţa au fost trimişi în judecată şi riscă ani mulţi de puşcărie.

“Clientul meu, Dan Mândriloiu, a declarat că-şi rezervă dreptul de a nu da declaraţii până în instanţă. La Tribunalul Caraş-Severin se va discuta astăzi menţinerea arestului preventive, fiind primul termen de judecată. Tot astăzi ni se va comunica şi rechizitoriul, precum şi faptele reţinute în sarcina inculpaţilor”, a declarat avocatul Cosmin Bolosin.

Rămâi pe expressdebanat.ro. Revenim cu amănunte!