Traficanţii de la “Million” au fost arestaţi

Ioan Andrei, Vasile Alexandru Ioja şi Ion Librimir au ajuns astăzi în faţa instanţei, doar ultimul dintre cei trei acceptând să dea declaraţii.

Tinerii reţinuţi ieri de poliţiştii de la Crimă Organizată ca urmare a operaţiunii “Million”, desfăşurată pe raza localităţilor Caransebeş şi Domaşnea, au primit astăzi mandate de arestare preventivă pentru următoarele 29 de zile. Potrivit unor surse apropiate anchetei, cei trei au avut strânse legături cu grupul infracţional specializat în traficul de droguri anihilat în luna martie a acestui an, din care făceau parte Puiu Stănescu, Darius Stănescu, Daniel Berari, Daniel Băran, Sergiu Valentin Todor, Nicolae Căpîlnean şi Latinca Jurca. Toţi aceştia au fost deja condamnaţi de Tribunalul Caraş-Severin şi de Curtea de Apel la pedepse între doi şi trei ani de închisoare şi urmează să ajungă în faţa instanţei supreme.

Cu ocazia percheziţiilor domiciliare efectuate ieri au fost descoperite aproximativ 80 de doze de droguri pregătite pentru a fi distribuite precum şi bunuri folosite la consumul de droguri. Mai mult decât atât, la domiciliul lui Ioan Andrei din Domaşnea, poliţiştii au găsit cinci săbii şi aproximativ 20 de cuţite. Tânărul lucrează ca şi bodyguard în clubul “Million” din Caransebeş, locaţie în care erau distribuite drogurile. “Clientul meu a avut o atitudine sinceră, atât în faza de declaraţii la Parchet, cât şi în faţa instanţei. A recunoscut consumul de substanţe ilegale”, a declarat Ionuţ Chilom, avocatul lui Librimir. “Deocamdată nu am declarat recurs. Avem timp să ne gândim 24 de ore dacă facem recurs sau nu”, a spus şi Cosmin Bolosin, apărătorul ales de Ioan Andrei.

banner 970 x 250
tm4ua media express de banat (100x1000px)