Trafic restricționat pe A1 Timișoara-Lugoj! Nodurile rutiere Topolovățu Mare și Remetea Mare vor fi închise!

Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara informează participanţii la trafic că începând de astăzi, 1 iulie, vor fi instituite restricții de circulație pe autostrada A1 Timișoara – Lugoj. Restricțiile se impus datorită executării lucrărilor de reparații și întreținere a părții carosabile. Se va lucra pe Lotul 2, la kilometrul 468 și 494.

Traficul va fi deviat de pe o cale pe alta, iar nodurile rutiere Topolovățu Mare, respectiv Remetea Mare, vor fi închise succesiv. Lucrările se vor executa doar pe timp de zi, inclusiv până în weekend. Pe sectoarele de drum pe care circulația se va desfășura în ambele sensuri va fi instituită restricție de viteză la 80 km/h, iar depășirea va fi interzisă. Sensurile pe care va fi permisă circulația vor fi marcate prin balize direcționale.

În dreptul nodurilor rutiere Topolovățu Mare și Remetea Mare, precum și a benzilor de decelerare și accelerare aferente, unde circulația se va desfășura în ambele sensuri, va fi montat parapete despărțitor.

leader board 728 x 90 px

„Menționăm că lucrările efectuate la cele două noduri rutiere nu se vor executa în aceeași perioadă de timp. Lucrările sunt executate de antreprenorul Tirrena Scavi S.p.A, în perioada de garanție”, informează Horațiu Mircea Simion, Director General Regional DRDPT.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale aflate în administrarea D.R.D.P. Timişoara pot fi obţinute de la Dispeceratul regional, la numărul de telefon 0256.246.620 sau accesând pagina de internet www.drdptm.ro.