Trafic feroviar întrerupt la Giroc! Un tren a spulberat o mașină! UPDATE

stiri si publicitate cu Casino Herculane by sungarden

Traficul feroviar este întrerupt în zona stației Giroc din județul Timiș, după ce un tren a lovit o mașină. Șoferul a fost grav rănit!

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că traficul feroviar este oprit pe secția de cale ferată 125, la kilometrul feroviar 2 + 266 de metri, în zona stației CF Giroc (halta Semenic), după ce un tren care circulă pe relația Timișoara – Târgu Mureș a surprins și accidentat, la trecerea la nivel cu calea ferată, un autoturism. Șoferul nu a respectat semnalele luminoase și acustice.

În urma impactului, șoferul autoturismului este rănit grav, primind îngrijiri medicale.

Potrivit ISU Timiș, accidentul feroviar s-a produs în Halta Giroc, între un tren interegio care circula pe ruta Timișoara -Târgu Mureș și un autoturism. „La locul intervenției s-au deplasat de urgență 2 echipaje SMURD (B și C), o autospecială de stingere, două autospeciale de descarcerare și 15 pompieri. În tren se aflau 70 de călători, din fericire nicio persoană nu a necesitat îngrijiri medicale. În autoturism a fost doar șoferul, un bărbat, care a rămas încarcerat. Victima a fost extrasă de către pompieri și predată echipajului SMURD C inconștientă, dar cu semne vitale, pentru a fi transportată la spital. Momentan, traficul feroviar este blocat, se lucrează pentru degajarea autoturismului”, a anunțat ISU Timiș.

UPDATE, ora 9.15

promovare banner maxagro Stiri cu Muzeul din Timisoara

Traficul feroviar întrerupt în Timiș după ce un tren a lovit o mașină a fost reluat. Cei 70 de călători din tren au fost transferaţi într-un alt tren.

Poliția Timiș anunță că un bărbat în vârstă de 28 de ani a condus un autoturism, iar la trecerea la nivel cu calea ferată din Giroc nu a respectat semnalele, fiind lovit de tren.

A fost întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Stiri si Publicitate, joburi in Timisoara si Resita STPT job 1000x200 Stiri si Publicitate in Timisoara si Resita 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/