O lună întreagă de evenimente și promoții la Cărturești Timișoara

Luna decembrie, luna cadourilor, a fost una plină pentru lanțul Cărturești, prezent și în Timișoara cu două librării până la ora actuală. 

De la întâlnirea clubului de lectură Bibliophile și vizionarea de film german la dezbateri pe tema violenței, lansarea revistei de psihanaliză Inter-zis sau o nouă întâlnire în cadrul Serilor Imaginare, acestea au fost evenimentele de care s-au putut bucura cei care au trecut pragul librăriilor Cărturești din Timișoara, în această primă lună de iarnă.

La clubul de lectură Bibliophile s-a vorbit despre celebrul roman „Să ucizi o pasăre cântătoare”, iar în cadrul recurentului eveniment „Serile Imaginare”, moderat de ani buni de Claudiu Mesaroș, a fost abordată tema altruismului și a ecofilosofiei. Tot în decembrie a avut loc lansarea revistei de psihanaliză „Inter-zis”, în prezența lui Radu Țurcanu, co-inițiator al Forumului câmpului lacanian din România, prin care a fost vizată readucerea în prim-plan a unei tradiții culturale și a unei practici analitice curative ce merită transmisă noilor generații de practicieni. Nu în ultimul rând a avut loc și o dezbatere despre violența în familie la inițiativa Soroptimist International, la care au participat Cosmin Carabas, șef departament Prevenție IPJ Timiș și Cristina Dragotoniu, psiholog.

Pentru că decembrie este luna cadourilor, a bucuriei timpului petrecut cu ceilalți, iar pentru librari este cu siguranţă și luna cărților citite cu nesaț și a ceaiurilor aromate preparate cu drag, Cărturești a pus la dispoziția clienților cele mai interesante oferte. Posesorii cardului de fidelitate Buletin de Cărturești au avut parte, pe parcursul întregii luni, de o gamă întreagă de promoții. Partea bună este că ofertele continuă și în prima lună a noului an, mai precis până în data de marți, 7 ianuarie.

Astfel, cei mai fideli clienți continuă să beneficieze de:

  1. 30% reducere la setul Moleskine Ellipse;
  2. 10% reducere la o selecție de calendare 2020;
  3. Până la 35% reducere la o selecție de accesorii;
  4. Până la 30% reducere la o selecție de carte străină;
  5. Până la 20% reducere la o selecție de albume;
  6. 2+1* la o selecție de decorațiuni de Crăciun;

*Produsul la prețul cel mai mic nu se plătește.

  1. 20% reducere la o selecție de 35 de titluri potrivite pentru a fi oferite cadou.