Trădare la nivel înalt! Luminița Jivan le spune primarilor PSD să voteze cu liberalul Dunca!

Stiri din Timisoara si Resita, publicitate online

Candidat pentru șefia Consiliului Județean Caraș-Severin, liderul PMP, Ionuț Popovici, demască dezertările din PSD care ar urma să aibă loc în puținele săptămâni rămase până la alegerile locale, de aceste transferuri politice urmând să profite PNL și Romeo Dunca.

Popovici a primit propunerea de a forma o alianță electorală cu PSD – Pro România și ALDE înainte de scrutinul din 27 septembrie, ceea ce i-ar asigura în mare măsură încă un mandat de vicepreședinte, numai că președintele PMP Caraș-Severin vrea să joace de data asta la o altă miză. Vrea să-și joace șansa într-o competiție în care candidații PSD și PNL au destule probleme în propriile partide, iar jocurile de culise pe care le fac adversarii ar putea fi taxate de electorat. Un astfel de joc, spun surse politice, l-ar face fostul președinte PSD Caraș-Severin, deputatul Luminița Jivan. „Nu știu dacă va rupe PSD-ul. Pot să spun un singur lucru: Luminița Jivan, caracter zero! Poate să se supere pe mine, am mai avut discuții de-a lungul timpului cu ea, m-a mințit și pe mine de m-au trecut apele! Când preiei un partid la 30 și un pic de ani, te face parlamentar, nu visezi în viața ta că o să fii parlamentar, și când tu după nici 4 ani te întorci împotriva aceluiași partid care ți-a oferit această onoare… Și tu astăzi te duci și le spui primarilor: «nu mai votați PSD, că eu sunt la nu știu ce partid și Silviu Hurduzeu nu va câștiga. Mă ocup eu de voi și vă fac eu proiecte». Asta le spune, toată ziua le spune”, a lovit Popovici.

Președintele PMP Caraș-Severin o plasează pe Luminița Jivan într-o categorie despre care spune că nu face cinste clasei politice și care nu aduce nimic bun Caraș-Severinului. În această categorie, Popovici include un alt parlamentar al județului, pe Ion Tabugan, omul care s-a întors de curând la PNL. „Noi nu ne mințim, noi construim, nu dărâmăm. Ce caracter poți să ai când tu dărâmi ce au construit alții?! Luminița Jivan poate fi comparată cu domnul Tabugan, de exemplu, care e ca un bolovan politic!”, a mai comentat Ionuț Popovici.

Deputatul Luminița Jivan nu a dorit să replice în vreun fel, dar i-a avertizat pe Popovici și pe toți cei care ar fi făcut din ea o țintă. Va vorbi! În curând. Și nu va fi de bine pentru ei!

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/