PSD Timiş nu tolerează traseismul politic! „Primarii şi consilierii locali care vor candida pentru alte partide la alegerile locale îşi vor pierde mandatele!”

Alfred Simonis, preşedintele PSD Timiş, a transmis public primarilor şi consilierilor locali că, dacă vor fi trecuţi pe listele altor formaţiuni politice sau vor candida pentru alte partide la alegerile locale, îşi vor pierde mandatele. Nici nu s-ar fi putut altfel!

,,Nu este vorba despre răzbunare, ci despre corectitudine politică. Vom avea grijă să respectăm principii și să facem lucrurile pe alte considerente, diferite de cele de până acum. A doua zi după anunțul oficial al candidaturilor vom cere anularea mandatelor tuturor celor care îmbrățișează traseismul politic, pentru că această formă de înșelăciune este toxică și contravine democrației”, a punctat Simonis.

Preşedintele PSD Timiş a menţionat că nu mai tolerează trădările şi că acestea sunt o consecinţă a toleranţei arătate în ultimii 30 de ani pentru oportuştii care s-au lăsat ghidaţi doar de propriile interese. ,,În ceea ce privește aceste alegeri locale, este posibil ca şmecherii ce schimbă partidul să mai aibă o surpriză. În cazul în care scrutinul se va amâna, traseiștii nu vor rămâne doar 30 de zile fără job, ci posibil chiar trei luni. Iar acest timp va fi cu siguranță suficient pentru ca unele lucruri să se schimbe, inclusiv opțiunile electoratului”, a adăugat Alfred Simonis.